Etäyhteys

Ilmoittautuminen täydennyskoulutukseen etäyhteydellä

Ilmoittaudu etäyhteydellä järjestettävään koulutukseen tästä linkistä.

 

HUOM! Koronavirustilanteen vuoksi perumme TUVET-täydennyskoulutukset 24.-26.3.2020 paikkakunnilla Jyväskylä, Tampere ja Pori. Järjestämme kuitenkin Jyväskylän täydennyskoulutuksen streamattuna 24.3. alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Jyväskylässä ei siis järjestetä livetilaisuutta, eli ainoastaan aikataulun mukainen streamaus, jota osallistujat voivat seurata etänä.

Toivotamme streamattuun verkkolähetykseen tervetulleeksi kaikki osallistujat myös peruuntuvista Tampereen ja Porin koulutuksista. Streamauksesta tehdään aiemmasta tiedosta poiketen tallenne, joka on tarjolla kaikille Tampereen ja Porin koulutuksiin ilmoittautuneille. Tallenne tulee katsottavaksi mahdollisimman pian Jyväskylän verkkolähetyksen jälkeen ja ilmoitamme siitä sähköpostitse ilmoittautuneille.

Ilmoittautumisaika etäyhteydellä järjestettävään koulutukseen on pidennetty, ja se päättyy su 22.3.2020. Ennen koulutusta saat vahvistuskirjeen, joka sisältää etäyhteyslinkin ohjeineen sekä hankkeemme vapaaehtoisen tutkimuskyselyn.

Lisätietoja varten saat meihin halutessasi yhteyden sähköpostitse tuvet@uef.fi.