Koulutus

Tervetuloa osallistumaan TUVET-hankkeen maksuttomiin täydennyskoulutuksiin!

TUVET-hanke järjestää maksutonta täydennyskoulutusta vaativan erityisen tuen toimijoille. Koulutuksia järjestetään Suomessa eri paikkakunnilla syys- ja kevätkausilla 2019 ja 2020. Lisäksi keväällä 2021 järjestetään hankkeen päätösseminaari.

Keväällä 2020 järjestetään täydennyskoulutusta teemalla Vaativa erityinen tuki ja pedagogiikka:

Ilmoittautuminen kevään 2020 koulutukseen

KEVÄT 2020: Vaativa erityinen tuki ja pedagogiikka –koulutusinfo

HUOM! Koronavirustilanteen vuoksi perumme TUVET-täydennyskoulutukset 24.-26.3.2020 paikkakunnilla Jyväskylä, Tampere ja Pori. Järjestämme kuitenkin Jyväskylän täydennyskoulutuksen streamattuna 24.3. alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Jyväskylässä ei siis järjestetä livetilaisuutta, eli ainoastaan aikataulun mukainen streamaus, jota osallistujat voivat seurata etänä.

Toivotamme streamattuun verkkolähetykseen tervetulleeksi kaikki osallistujat myös peruuntuvista Tampereen ja Porin koulutuksista. Streamauksesta tehdään aiemmasta tiedosta poiketen tallenne, joka on tarjolla kaikille Tampereen ja Porin koulutuksiin ilmoittautuneille. Tallenne tulee katsottavaksi mahdollisimman pian Jyväskylän verkkolähetyksen jälkeen ja ilmoitamme siitä sähköpostitse ilmoittautuneille.

Ilmoittautumisaika etäyhteydellä järjestettävään koulutukseen on pidennetty, ja se päättyy su 22.3.2020. Ennen koulutusta saat vahvistuskirjeen, joka sisältää etäyhteyslinkin ohjeineen sekä hankkeemme vapaaehtoisen tutkimuskyselyn.

Ilmoittautuminen Jyväskylän koulutukseen (24.3.) etäyhteydellä tästä linkistä (avautuu uuteen ikkunaan).

 

TUVET-hanke on järjestänyt täydennyskoulutusta seuraavin teemoin:

Kevät 2019 – Lapsen osallisuus ja oikeudet moniammatillisessa yhteistyössä

Sysky 2019 – Vaativa erityinen tuki ja dialogisuus

Klikkaamalla teemaa, pääset tutustumaan siihen liittyvään koulutusmateriaaliin.

 

Täydennyskoulutuksiin liittyvä tutkimus

TUVET-hanke tuottaa tutkimusperustaista tietoa vaativan erityisen tuen osaamisen vahvistamiseksi ja opettajankoulutuksen sekä täydennyskoulutuksen kehittämiseksi. TUVET-täydennyskoulutuksissa tehdään kyselytutkimusta, johon toivomme runsaasti osallistujia.  Tutkimuskyselyyn voi vastata jo ennen koulutuspäivää (vahvistuskirje sisältää linkin) tai koulutuspäivän aluksi omalla laitteellasi. Suosittelemme vastaamista sähköisesti, mutta tarvittaessa kyselyyn voi vastata myös paperisella lomakkeella. Lisätietoa ja tietosuojaseloste tutkimuksesta.

 

Täydennyskoulutusten yhteyshenkilöt

Merja Mannerkoski                                                       Mirva Poikola

merja.mannerkoski@uef.fi                                          mirva.poikola@uef.fi

+358 504757024                                                           +358 505627998