Ilmoittautuminen koulutuksiin

Ilmoittautuminen syksyn 2019 koulutuksiin on päättynyt. Kiitos osallistujille!

Ilmoittautuminen kevään 2020 koulutuksiin avataan tälle sivulle tammi-helmikuussa 2020. Aika vahvistuu myöhemmin, seuraa sivujamme!

Täydennyskoulutuksen järjestää TUVET-hanke, jonka rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö. Hanketta johtaa Itä-Suomen yliopisto, mukana ovat Helsingin yliopisto ja Jyväskylän yliopisto. Yhteistyökumppaneina ovat Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri sekä vaativan erityisen tuen VIP-verkosto. 

Koulutukseen osallistujat huolehtivat itse mahdollisista matka- ja majoituskustannuksistaan.

ILMOITTAUTUMISEN PÄÄTTYMINEN:

Ilmoittautuminen syksyn 2019 koulutuksiin on päättynyt. Kiitos osallistujille!

Ilmoittautuminen kuhunkin koulutukseen päättyy mainittuna päivänä klo 23.59 mennessä tai kunnes koulutus on täynnä.

Osallistujat otetaan koulutukseen ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli koulutus täyttyy ennen ilmoittautumisajan päättymistä, ilmoittautuminen suljetaan. Kaikki ilmoittautuneet pääsevät koulutukseen, ellei ilmoittautuessasi paikkakunnan perässä ole valmiiksi tietoa ”täynnä”. Saat vahvistuksen ja lisätietoja koulutuksesta sähköpostiisi viimeistään ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Lisätietoja varten saat meihin halutessasi yhteyden sähköpostitse tuvet@uef.fi. (Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi esim. sairastumisen vuoksi, pyydämme ilmoittamaan siitä samaan sähköpostiin.)