Ilmoittautuminen koulutuksiin

Ilmoittautuminen kevään 2020 koulutuksiin

HUOM! Koronavirustilanteen vuoksi perumme TUVET-täydennyskoulutukset 24.-26.3.2020 paikkakunnilla Jyväskylä, Tampere ja Pori. Järjestämme kuitenkin Jyväskylän täydennyskoulutuksen streamattuna 24.3. alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Jyväskylässä ei siis järjestetä livetilaisuutta, eli ainoastaan aikataulun mukainen streamaus, jota osallistujat voivat seurata vain etäyhteydellä.

Toivotamme streamattuun verkkolähetykseen tervetulleeksi kaikki osallistujat myös peruuntuvista Tampereen ja Porin koulutuksista. Streamauksesta tehdään aiemmasta tiedosta poiketen tallenne, joka on tarjolla kaikille Tampereen ja Porin koulutuksiin ilmoittautuneille. Tallenne tulee katsottavaksi mahdollisimman pian Jyväskylän verkkolähetyksen jälkeen ja ilmoitamme siitä sähköpostitse ilmoittautuneille.

Ilmoittautumisaika etäyhteydellä järjestettävään koulutukseen on pidennetty, ja se päättyy su 22.3.2020. Ennen koulutusta saat vahvistuskirjeen, joka sisältää etäyhteyslinkin ohjeineen sekä hankkeemme vapaaehtoisen tutkimuskyselyn.

Ilmoittautuminen Jyväskylän koulutukseen (24.3.) etäyhteydellä tästä linkistä (avautuu uuteen ikkunaan).

Tutustu kevään täydennyskoulutuksen sisältöön täältä.

 

Täydennyskoulutuksen järjestää TUVET-hanke, jonka rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö. Hanketta johtaa Itä-Suomen yliopisto, mukana ovat Helsingin yliopisto ja Jyväskylän yliopisto. Yhteistyökumppaneina ovat Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri sekä vaativan erityisen tuen VIP-verkosto. 

Koulutukseen osallistujat huolehtivat itse mahdollisista matka- ja majoituskustannuksistaan.

ILMOITTAUTUMISEN PÄÄTTYMINEN:

Ilmoittautuminen kuhunkin koulutukseen päättyy mainittuna päivänä klo 23.59 mennessä tai kunnes koulutus on täynnä.

Osallistujat otetaan koulutukseen ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli koulutus täyttyy ennen ilmoittautumisajan päättymistä, ilmoittautuminen suljetaan. Kaikki ilmoittautuneet pääsevät koulutukseen, ellei ilmoittautuessasi paikkakunnan perässä ole valmiiksi tietoa ”täynnä”. Saat vahvistuksen ja lisätietoja koulutuksesta sähköpostiisi ilmoittautumisajan päätyttyä. 

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Lisätietoja varten saat meihin halutessasi yhteyden sähköpostitse tuvet@uef.fi. (Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi esim. sairastumisen vuoksi, pyydämme ilmoittamaan siitä samaan sähköpostiin.)