Täydennyskoulutus: Rovaniemi 7.11.2019

LINKKI ALKUKYSELYYN

LINKKI LOPPUKYSELYYN

Koulutuksen päiväohjelma Kuopiossa 29.10.2019

Koulutuksen materiaalit

Mirva Poikolan diasarja

Aino Äikkään diasarja

Kaarina Mönkkösen diasarja

Merja Mannerkosken diasarja

Koulutuspaikka

Rovaniemen koulutus järjestetään Lapin yliopiston Fellman-salissa (kts. osoitetiedot seuraavan sivun ohjelmasta) 7.11. klo 9-16. Koulutukseen osallistuminen on maksutonta. Koulutukseen osallistujat huolehtivat itse mahdollisista matka- ja majoituskustannuksistaan.
Julkisista kulkuvälineistä tarkemmin (https://rovaniemi.digitransit.fi/ ). Pysäköinti yliopistolla on sallittu vain P-merkityille paikoille (lämmityspaikat on varattu 1.11.-15.4.).

Lounas

Koulutustilan läheisyydessä sijaitsevat mm. ravintolan Felli ja Loviisa, joissa osallistujat voivat nauttia lounasta omakustanteisesti.

Tutkimus

TUVET-hanke tuottaa tutkimusperustaista tietoa vaativan erityisen tuen osaamisen vahvistamiseksi ja opettajankoulutuksen sekä täydennyskoulutuksen kehittämiseksi. TUVET-täydennyskoulutuksissa tehdään kyselytutkimusta, johon toivomme runsaasti osallistujia. Pyydämme sinua ystävällisesti vastaamaan tutkimuksen alkukyselyyn seuraavasta linkistä: http://bit.ly/alkusyksy19. Voit vastata kyselyyn jo ennen koulutukseen saapumistasi tai koulutuspäivän aluksi omalla laitteellasi. Suosittelemme vastaamista sähköisesti, mutta tarvittaessa kyselyyn voi vastata myös paperisella lomakkeella. Tutkimuksesta saat lisätietoa koulutuspaikoilla sekä nettisivuillamme: www.tuvet.fi/tutkimus.

Täydennyskoulutusten yhteyshenkilöt
Merja Mannerkoski
merja.mannerkoski@uef.fi
+358 504757024

Mirva Poikola
mirva.poikola@uef.fi
+358 505627998