Täydennyskoulutus: Vaasa 31.10.2019

Koulutuksen päiväohjelma Kuopiossa 29.10.2019

Koulutuksen materiaalit

Mirva Poikolan diasarja

Aino Äikkään diasarja

Kaarina Mönkkösen diasarja

Merja Mannerkosken diasarja

Koulutuspaikka

Vaasan koulutus järjestetään Valtion virastotalossa Palosaaressa auditorio Präntöössä (kts. osoitetiedot seuraavan sivun ohjelmasta) 31.10. klo 9-16. Koulutukseen osallistuminen on maksutonta. Koulutukseen osallistujat huolehtivat itse mahdollisista matka- ja majoituskustannuksistaan.
Suosittelemme käyttämään julkisia kulkuvälineitä (lisätietoja https://www.vaasa.fi/asu-ja-ela/liikenneja-kadut/joukkoliikenne/aikataulut-ja-reitit/). Saapuessasi koulutukseen omalla autolla, ilmaiset parkkipaikat löytyvät Onkilahdenkadun vieressä olevalta hiekkaparkkipaikalta, jossa ei tarvitse pysäköintilupaa eikä kiekkoa.

Lounas

Taukojen aikana ja lounasaikaan virastotalossa palvelee auditorion vieressä ravintola Wolffila, jossa osallistujat voivat nauttia lounasta omakustanteisesti ja josta löytyvät myös kahvilapalvelut. Lähistöltä löytyy myös muita mahdollisia lounaspaikkoja.

Tutkimus

TUVET-hanke tuottaa tutkimusperustaista tietoa vaativan erityisen tuen osaamisen vahvistamiseksi ja opettajankoulutuksen sekä täydennyskoulutuksen kehittämiseksi. TUVET-täydennyskoulutuksissa tehdään kyselytutkimusta, johon toivomme runsaasti osallistujia. Pyydämme sinua ystävällisesti vastaamaan tutkimuksen alkukyselyyn seuraavasta linkistä: http://bit.ly/alkusyksy19. Voit vastata kyselyyn jo ennen koulutukseen saapumistasi tai koulutuspäivän aluksi omalla laitteellasi. Suosittelemme vastaamista sähköisesti, mutta tarvittaessa kyselyyn voi vastata myös paperisella lomakkeella. Tutkimuksesta saat lisätietoa koulutuspaikoilla sekä nettisivuillamme: www.tuvet.fi/tutkimus.

Täydennyskoulutusten yhteyshenkilöt
Merja Mannerkoski
merja.mannerkoski@uef.fi
+358 504757024

Mirva Poikola
mirva.poikola@uef.fi
+358 505627998