Täydennyskoulutus: Oulu 5.4.2019

Sanna Haanpään diat löydät täältä: TUVET-täydennyskoulutus Sanna Haanpää

Piia Ruudun diat kevään 2019 täydennyskoulutuksista: Piia Ruudun koulutusdiat

Koulutuspaikka
Oulun koulutus järjestetään Oulun Alppimajan tiloissa (kts. osoitetiedot seuraavan sivun ohjelmasta) 5.4. klo 9-16. Koulutukseen osallistuminen on maksutonta. Koulutukseen osallistujat huolehtivat mahdollisista matka- ja majoituskustannuksistaan.
Suosittelemme käyttämään julkisia kulkuvälineitä (https://www.oulunjoukkoliikenne.fi/). Jos saavut koulutukseen autolla, on Alppimajalla ja sen välittömässä läheisyydessä (Toivontie, Alppitie, Tirolintie) maksutonta paikoitustilaa.

Lounas
Alppimajassa on lounastarjoilu, jossa osallistujat voivat nauttia lounasta omakustanteisesti. Lounaan hinta on 10 euroa ja maksutapa on käteinen. Myös aamu- ja iltapäiväkahvia varten voi varata käteistä.

Tutkimus
TUVET-hanke tuottaa tutkimusperustaista tietoa vaativan erityisen tuen osaamisen vahvistamiseksi ja opettajankoulutuksen sekä täydennyskoulutuksen kehittämiseksi. TUVET-täydennyskoulutuksissa tehdään kyselytutkimusta, johon toivomme runsaasti osallistujia. Tutkimuksesta saat lisätietoa koulutuspaikoilla sekä nettisivuillamme: www.tuvet.fi/tutkimus.

Täydennyskoulutusten yhteyshenkilöt
Merja Mannerkoski
merja.mannerkoski@uef.fi
+358 504757024

Mirva Poikola
mirva.poikola@uef.fi
+358 505627998